Sedište
Sedište
Prodaja
7. juli 6, 18118 Hum, Srbija +381 (0)69 86 30 130 info@jugonatron.rs Pon - Pet 08:00 - 16:00
Maja Krstić +381 (0)69 86 30 133 info@jugonatron.rs
Sertifikat
ISO 9001:2008
Broj #1
u Srbiji
Broj #1
Proizvođač u regionu

O Nama

Istorijat kompanije
Kako je sve počelo

O nama

Jugo Natron je porodična firma smeštena u selu Hum, nedaleko od Niša, koja postoji od 2002. godine

U to vreme naš proizvodni program obuhvatao je izradu mašina za papirnu ambalažu. Daljim radom i usavršavanjem počeli smo sa proizvodnjom papirne ambalaze. U procesu proizvodnje koristimo prirodne materijale koji nisu štetni po zdravlje i okolinu.

Od konkurencije nas razlikuje činjenica da našim klijentima pružamo vrhunski kvalitet uz minimalne rokove dostave na adresu klijenata. Vrhunski kvalitet štampe i proizvoda sa velikim asortimanom dimenzija i kesicama kako u braon boji tako i u beloj boji natrona.

Jugo Natron je danas savremena porodična firma tržišne orijentacije i jasno definisanih strateških poslovnih ciljeva. Od samog početka proizvodnje mašina i ambalaže, naši osnovni kriterijumi su bili kvalitet, pristupačne cene i efikasna distribucija.

Jugo Natron se kontinuirano bavi istraživanjem i razvojem, bazirajući razvoj proizvodnje na načelima upravljanja kvalitetom, a sve sa ciljem što potpunijeg zadovoljenja zahteva svih naših partnera i potrošača.

Dosadašnji brz razvoj Jugo Natron je ostvario prvenstveno vodeći računa o potrebama svojih potrošača. Svesni činjenice da naši partneri očekuju standardno visok kvalitet koji mogu zadovoljiti samo najbolji proizvodjači, trudili smo se da neprestanim usavršavanjem osvojimo proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.

Imamo razvijenu poslovnu saradnju sa zemljama Evrope, Azije i Afrike.

Sve mašine proizvedene kod nas poseduju odgovarajući atest.

0+
Isporučenih mašina
0
Zadovoljnih klijenata
0
Proizvedenih papirnih kesa
0
Obrađenog papira